Sunday, January 11, 2015

Kelle kakk?

Kelle kakk / on siin keset teed? - kysimus on esitatud viisil "kelle peal / peatub minu pilk") - pakkumised palume teha kommenaaridesse :) - meie LOOMULIKULT teame, sest meil on ju JAHIMEES kaasas! 


Sellest, et on pyhapäev, saab aru pannkookide järgi. Murakamoosiga.

Kylmakraade on nöks alla 30 ja me otsustame  teha romantilise päikesetöusu-jalutuskäigu. Mäe otsa. Töus on vörreldav Läänemaa mägedega (ma ei mäleta, mis koht see oli - teel Lihulast Penijöele - kui öde Pille teatas, et nyyd oleme mäe otsas). 


Kahe körvaloleva pildi juurde on meil taas möistatus välja pakkuda: möista, möista, mis see on - päikestöus vöi - loojang?
Ja rööm on meil teile teatada, et te olete köik öigesti vastanud (jumal, kui intelligentsed söbrad meil on!!!), sest töus ja loojang kokku vötavad nii umbes pool tundi ja pagan sest aru saab, millal yks teiseks yle läheb. Siitkohast praegu veel pärispäikest ei näegi, ainult kuma.

Seega jalutasime päikesetöusust loojanguni ja rohkemgi veel. ("Sa mötle, kui kaua seal yheöösuhe kestab!" pakkus yks hea söber enne meie teeleasumist. Siinkandis väljendatakse sarnast mötet teise nurga alt: "Milline mees suudab yhe öö jooksul 200 naist önnelikus teha? - Lapimaa mees").
Igatahes on need 30 miinuskraadi oluliselt kergemad taluda kui Eestimaa omad. Kuiv kylm ei karga niimoodi ninna ja pöske kinni. Koolilapsed saavad siin kylmapyha alles -40 pealt. 

Et te ikka usuksite, et me töesti siin kohal oleme :), näitame korraks ennast ka - selle 30-kraadise matka sees. Ja ma loodan, et te pöörate tähelepanu mu uutele ripsmepikendustele!


Olge terved!

3 comments:

  1. Pilt viitab kõige rohkem "eurokakk"- ile. A muidu teil seal ikka s...ks maali-line.

    ReplyDelete
  2. Täname! Köigi öigesti vastanute vahel loosime välja öigeima vastuse. :)

    ReplyDelete
  3. Kakkija pidi igatahes suitsumees olema, kui tikud kaotas... Suitsupääsuke? :)

    ReplyDelete