Wednesday, April 8, 2015

Allan ja Olga

Allani ja Olga juures ööbisime oma Nordkapi-reisil. 
Ega me neid varem tundnud. Sellegipoolest olime neid veebruarikuust saati oma ööbimissooviga terroriseerinud, öeldes, et nüüd äkki tuleme - ah, ei seekord ikka ei tule... Ilm.
Allan ja Olga on nii sümpaatsed noored inimesed, et võiksid vabalt meie endi lapsed olla. Kõik emad saavad aru, et see on ülim kompliment :)
Lisaks kuulub nende pisikesse armsasse perekonda Nik. Või Nick. Veterinaariks õppiva Olga lapsepõlvesõber ja -kaaslane.

Treffneri kooli lõpetanud Allan on maailmas ohtralt ringi seigelda jõudnud. Nüüd on pisut pikemalt pidama jäänud ja pärapõrgu-bussijuhiks hakanud. See tähendab, et rohkem põhjas enam bussijuht olla ei saaks. Üheks põhiliiniks on turistide vedu Nordkappi. Et buss ikka teel püsiks, on pagasiruum betooni täis laotud...
Allani seiklustest ja elust maailma veerekese pääl saab loodetavasti lugeda maikuu Aja Lehest.
Allani suhteliselt värskeks hobiks on "helikopteri piloodiks olemine", nagu ta ise muheledes oma droonilennutamist nimetab. Siinkohal ka link Allani tehtud 3-minutilisele videoklipile Nordkapist. Tasub vaatamist!

Kes tuleks selle peale, et märtsikuus moosi keetma hakata??? Olga.
Ja millist smuutit Olga veel teha oskab! Mmm...
 Ülaloleva üllatuskomplektiga - märtsikuine moos ja isekuivatatud fruktilipsud -  lõppes meie visiit Allani ja Olga juurde. Ja olgu öeldud, et need  banaani- ning ananassilipsud olid pikal tagasiteel tõesti mõnusad aeg-ajalt põske pista! Aitäh!

No comments:

Post a Comment