Wednesday, August 9, 2017

"See on minu pidu ja teen mis tahan"

Pakkuda pidu.Traagiline pidu. Sit-down-tragedy "Elu võimalikkusest maal. Välismaal."

Esimene alapealkiri: Ma-ilm ja mõnda, mis seal sees leida on. Tullosaks ja öppetlikuks aeawiteks Ma-rahwale. (laenatud Kreutzwaldilt).
Teine alapealkiri:Kui astuda inimesele jala peale, siis avaneb inimese suu täpselt samamoodi nagu pedaaliga prügikastil. (laenatud netist).
Kolmas alapealkiri: Ulvi 55 (osa tragöödiast).
16. septembril kell 17.oo Rõuge Kultuurimajas.
Pandagu aga kalendaariumisse kriipsuke ja tuldagu aga kohale.

KAVAS
Etendus, millele aitavad kaasa ABZ Reiside endised, praegused ja tulevased reisijuhid ning reisijad;
Kätlemine. Kuna austatud juubilar on hetkel enam-vähem kodutu ja peale pidu põrutab peaaegu kohe jälle laia maailma, siis ei ole mingit mõtet ei kingitustel ega lilledel. Kõlab triviaalselt, kuid nii ongi: parim kingitus on iga inimene, kes võtab vaevaks kohale tulla. Aga kuna eestlane tühjade kätega tulla ei oska, siis lepime kokku nii:  pidu on piletiga. 5,5 euri.
Kuid vähemalt korraks katsuda tahaks ju ikka ka, nii et kätleme siis :)
Šampus ja suupisted. Suupisted on eksootilised ampsud ja kõhtu täis neist ei saa. Kes arvab, et tema tahab lauatagust pidu, siis - laua leiame, aga katta tuleb see ise :)
Selleks, et mul umbkaudugi oleks mingi ettekujutus, kui palju šampuseklaase kokku ajada, registreeri ennast palun siin lingil - sellest ei ole midagi, kui Sa mingil põhjusel viimasel hetkel oled  sunnitud ümber mõtlema  - palju kurvem on ju see lugu, kui Sa oled heas tões ja vaimus kohal ja Sulle ei jagugi klaasikest :)
Tants käib Sonimuusikute pilli järgi.

Võib-olla juhtub veel midagi, aga võib-olla ka mitte.

Öömaja on võimalik saada Ala-Rõuge külalistemajas. Ütle märksõnaks "Ulvi Mustmaa üritus" ja Sa saad ööbimise koos hommikusöögiga hinnaga 15.50.

Kuna see on nii avalikult välja kuulutatud üritus, siis on igaüks, kes tunneb, et tema tahab, teretulnud!!!
Kohtumiseni 16. septembril!

*  *  *
Postituse pealkiri ""See on minu pidu ja teen mis tahan" on ka laenatud - leidsin paar minutit tagasi siukse Vana Baskini Teatri suveetenduse...










1 comment: